Redpepper 40 günlük anneyim, 40 gündür göğüslerim yam iyileşmedi hep sızlama ve acı var, hangi bölüm doktoruna gitmem gerekli? Cildiyemi genel cerrahmı
Sevgi-Aslan Redpepper Canım ben de 2.5 ay çekyim herşeyi kullandım en son gümüş kapak aldım ama o sızlama zamanla azalıyor
Redpepper Sevgi-Aslan hiçbişey fayda etmedi onu da kullandım ama olmuyor ya pes edicem artık emzirmek travma haline dönüştü 😭
Sevgi-Aslan Redpepper Zamanla geçiyor canım ya az daha sabır yaşarken hiç geçmeyecek gibi geliyor insana ben banyo yapmaya bile korkardım elim kolum değecek diye seni çok iyi anlıyorum sütünü sür her emzirme öncesi ve sonrası sütün üstünde kurusun göğüs pedi kullanma havasız bırakıyor o ben kızımın pamuklu ağız mendillerinden koyuyorum araya
Umutun_Annesi Benimde öyleydi canim gerçekden ne çektiğimi bi ben bilirim artik emzirirken korkardim. Ama geçiyor şuan oğlum 14 aylik bu kezde dişlerden dolayi aynisini yaşadim ama artik göğüslerim yarilmisdi kopcakdi annem birak artik emzirmeyi dediği halde birakmadim çok şükür geçti bence dayan biluyorum çoook aci ve kötü. Ben Lansinoh sürdüm hep.
Dyg_snsl @Redpepper canım tahinin üstündeki yağı sür bir kaç gün o iyi gelir geçmezse gümüş kapak kesin çözüm