gizemozdemir90 Peri2021 3 cocugunuz var, 4.yu dusunmuyorsunuz ve korunmasiz birlikte oluyorsunuz. Helal valla cesaretinize hayran kaldim👏🏻
Peri2021 gizemozdemir90 sprail taktircaktim.sezeryan sonrası regl olamadım bir türlü. Eşimle bir araya gelmiyoduk zaten…eşimin dikkatsizligi oldu… taktirdim saniyomuş
ilkgozagrimm gizemozdemir90 bende anlamıyorum gerçekten hem eşimle sorunlarım var demiş hemde korunmasız birliktelik ne cesaretle
Peri2021 papatyasevdalisiii gününün geçmesinden 6 gün sonra mı. Bende kararın nezle grip ilacı içtim.korona ilaçlarını atmadim
papatyasevdalisiii Peri2021 evet diodum tamam hasta olcam almadım 6. Günüme kadar sonra eline hafif hafif vurdum geldi adetim
Peri2021 Duyulurum hay Allah razı olsun içimi ferahlattiniz . Ameliyatim daha çok taze … bünyem yeni yeni toplaniyo. Gerçekten çok zor
Nesrincente Peri2021 ya bilmiyorum ki forumda ydi bilgim olmadı gı ıcın yorum yapmadım ki bulamam yani
Aslmra80 Peri2021 eger bebek olsaydı silikte olsa çıkardı sanmiyorum ama hakkında hayırlısı olsun canım