defnesmoms Bebeğim 5 ay 8 günlük ilk defa pişik oldu iki gündür 2 kaşık yoğurt yedi sadece yoğurt pişik yapar mı ?
Deletedmom280 defnesmoms cnm ygrtla alakası oldgnu duusnmuyrdm pşk olma olasıgı olan seyler portkl lmn VS
Alse Bebeğim 8 aylık iki gündür yoğurt verdim hep olmadığı kadar pişik oldu kip kırmızıydi popo sudokrem sürdüm geçti. Ben de daha önce yoğurt verdimdi ama böyle bu kadar olmamıştı. Yoğurtun asitligimi Farklıydı Anlamdım
nazatamina Alse hala burdamisiniz bilmiyorum bende yogurttan supheleniyorrum kipkirmizi oldu alti kizimin siz buyumussunuzdur teceubelerinizi anlatirmisiniz devam etti mi
Alse defnesmoms inanılmaz kızarmıştio hoc öyle görmedim evladıma yazık. Sudokrem geçirdi şükür ki sizindie geçirr inşallah
Deletedmom277 defnesmoms evet belirtilerden biridir. İlla döküntü olacak diye bir durum yok. Ama şöyle bi durum da var. Yoğurt gaz yapar. Gazlı yiyecekler de pişik yapabilir. Bunu anlamanın tek yolu. 3-4 gün vermeyin pişik tam anlamıyla geçsin sonra tekrar verin bakalım aynı şikayetler olacak mı. kusması oldu mu
defnesmoms Deletedmom277 yok kusma olmadı sadece bi kere bi kaşık vermiştim yarın 3. günü zaten sonra sebzelere geçicez
Hirabebek defnesmoms bende yoğurt yediriyorum kızıma ve çok kötü pişik oldu 😓 bende kesiyim bi 3-4 gün hiç aklıma gelmemişti ondan olacağı
Glitter defnesmoms yogurt alerjendir ve aslinda en son tadimi yapilmasi gereken gidadir, pisik yapabilir tabi ki
Eldarwenn defnesmoms anlamanın tek yolu var bir hafta kadar bi ara ver snra bi daha dene bakalım yine tepki verecek mi. Komple ara vermeden önce bi böyle dene bnce.