yasacmalamalo Selam kızlar iki gündür sanırım atağa girdik 14 ekimde 3 aylık olucaz 4.aydan gün alıcaz yani ıkı gündür mızmızız uykularımız azaldı emmeek de istemıyor pek kızım bir de sütüm tazyikli bnm iyice ayvayı yedim yani siz ne durumdasınız
Kullanici12 yasacmalamalo bizim de bitmesine az kaldi. Size tavdiyem sut konusunda cok zorlamayin zaten emmek istememesi gececek . Uyurken rahat kiyafetler giydirin. Onu sıkan kiyafetler olmasin. Bizim reflumuz var ve kolik bir bebegiz. O nedenle gaz cikarmalarina dikkat edin. Ellerini surekli agzina goturebilir mudahale etmeyin ama benim kizim ellerini surekli emdigi icin memeden kopacakti ben mudahale ettim az da olsa izin vermedim . Surekli sarki soyleyin oyunlar oynayin ki rahat gecirsinler. Cok sukur bitecegi icin biraz da olsa rahat geciyor bizim.🤗
Kullanici12 yasacmalamalo eger doymazsa idararini ve kakasini yapamaz . Eger yapiyor ise demek ki doyuyor .uzulmeyin sadece sabir geçecek gercekten
yasacmalamalo Kullanici12 şidrarını yapıyor ama kakasını zor yapıyor ıkı aydır yaklasık mama kullnaıyorduk az anne sutu alıyordu tamamen nerdeyse anne sütüne gectık odn snrıım gec yapıyor1 hafta bazen bazen 10 gun :(
Kullanici12 yasacmalamalo alistigi yigecek degistigi icin olabilir sizde yedigikldrinise dikkat edin kabizlik yapabilecek yiyeckleri yemeyin . Onlar cok minnos kabizlikta zor . Gerci doktorlara gore bu durum cok normal.