Leyla-123 Selam…kizim 2 ay 11 gunluk.ilk cocugumda rota virusune yakalandik ve cocugum olecek sandim(cok sukur iyi simdi 🤲).rota virusu asisi yapmak istiyorum.icinizde yaptiran varmi varsa eger yaptiktan sonra ates ishal kusma oluyor mu ?
DenizEfeMom Leyla-123 ağızdan verilen bir aşı hiçbir yan etki olmadı bizde çok basit birşey korkmayın
Aynurdefne Leyla-123 ağızdan damla gibi içiriliyor çok basit birşey hiç yan etki olmadı yaptırın mutlaka
Muhasebeciana Leyla-123 biz yaptirdik hic bi sorun olmadi cok sukur canim. Zaten agizdan damlatiyorlar igne vurmuyorlar yani
laliko35 Leyla-123 yani devlet aşılarından sonra da ateş halsizlik olabiliyor çok normal. bizler de bile en basit tetanoz açısından sonra ateş kol ağrısı oluyor ve biz bütün özel aşıları yaptırdık sadece rota virüs değil bexsero ve nimenrix de yapıldı
Minigim0 Leyla-123 bizde yaptırdık hatta ikinci dozu yaklaşıyor çok şükür hiçbir şey olmadı zaten hemşire de söyledi ateş vs birşey yapmaz diye
Nejlavrl Leyla-123 hicbirsey olmadi yaptirdik zaten asi gibi vurulmuyor agizdan damla seklinde iciriliyor ve hic sikayetimiz olmadi
Irmakprensesinannesi Leyla-123 valla geçen hafta oldu rota aşısı kızım 2 ay 6 günlük gayet hiç bisey olmadı hiç bir yan etkisi görmedim bence zaman geçirmeden yaptirin