Epifenomen-gkc Mrtlh _gulkeskinkocabas benim Instagram adresim isterseniz ekleyebilirsiniz oradan görüşebiliriz🤗
Yasemin42 Epifenomen-gkc yüksek lisansa burda mı başladınız. Süreç nasıl ilerliyor. Bende devam etmek istiyorum lisans maliye mezunuyum. Eşim askeri personel 2 yıl sonra tekrar tayin var. Yarım kalınca nasıl oluyor
Efna Mrtlh divan hastanesinde Abdulkadir Gül e götürüyorum ben de 40 günlük bebeğim . İlk muayenemizi yapmıştı tiroid değerleri yüksekti. İyi ilgilenmisti. Ona devam ediyoruz.
Bsraaakrs Efna benimde bebeğimin tiroid değeri yüksek çıkmıştı 2 ay 9 günlük şimdi nasıl Bi tedavi uyguluyor doktorunuz ben araştırma hastanesine götürüyorum orda takipteyiz o doktoru çok duydum kontrol için götürmek istiyordm bende
Epifenomen-gkc Asafbey44 200 m civarınızda karşı yoldayım migrosun arkasında🤭 yaşam merkezinin arkasındaki parka çok sık geliyorum kızımı getiriyorum.
Efna Bsraaakrs 20 günde kendiliğinden düştü. İlaç başlamadan bitti çok şükür. Sürekli tahlil yapıldı düştüğü görülünce ilaç baslamadik.
Bsraaakrs Efna anladım biz ilaç tedavisi görüyoruz 11 Di çok yüksek değildi ama şükür şimdi 1.27 ye düştü az kaldı tam değerine çok geçmiş olsun 🌸🥰