Mrtlh Mrtlh öneri gelmemişti ama ben önereyim çok ilgili çok memnun kaldığım çocuk doktoru buldum belki birinin işine yarar Mehmet turfanda kesinlikle çok iyi bir doktor randevu bulmak oldukça zor ben 1 ayda zor buldum
Mrtlh Mrtlh malatyada ve ya çevre illerde yaşayanlara tavsiye ederim gerçekten beklediğim sağlık hizmetini aldım keşke tüm doktorlar böyle olsa
Fatmanurg Mrtlh Devlette yekbun gamze diye bir doktor var çok ilgili tavsiye ederim özelde de gözde akademi de ayşe sandıkkaya 😊
Efna Mrtlh divan hastanesinde Abdulkadir Gül e götürüyorum ben de 40 günlük bebeğim . İlk muayenemizi yapmıştı tiroid değerleri yüksekti. İyi ilgilenmisti. Ona devam ediyoruz.
Fatmanurg Mrtlh Ali pekinceye gittim gözde de normalde ayse sandıkkaya ya götürüyordum bronsiloit geçirdi devlette yattı orada yekbun gamze diye bir hoca vardı oda çok.hosuma gitti dönüşümlü götürmeyi düşünüyorum
Mrtlh Fatmanurg ben de Emrullah a gitmiştim gözde de ylne bi doktora götürüyordum memnun kalmadım turfandaya götürüyorum şimdi Geçmiş olsun