_Nehirim_ Kafayı yicem ya saat 9dan beri sallıyorum ezmiyorum baktım istiyor sürekli meme mamada yaptım verdim gazı çıktı ama uykusu var direniyor bu uykuya direnmesini nasıl yok etmem lazım nasıl yok izlemem gerek 🤦♀️
pamuksekerinannesii _Nehirim_ ben bugün sabahlıyorum 😅 uyumama kararı verdim eğitime başladım başka yol bulamadım emzirerek uyutmaya alıstırma canım sonra dahada zor olur
CankizimRavzam _Nehirim_ ah ahh bayilcam şuraya şimdi seni Cook iyi anlıyorum canım 21 aylık bir sıpam var canlari sağolsun
Bao _Nehirim_ 2 uyku arasını çok uzun tutuyor olabilirsiniz. Kaç aylık olduğunu söylerseniz daha net konuşabilirim.
_Nehirim_ Şuan gözlerim kan çanagı analık ne zormuş ya üstelik uykuyu çok seven biriyim zor oluyor 🙄3,5 aylık bebem
_Nehirim_ MeryeminAnnsi o kadar haklısınız ki ama napim uyusun bende yatmak istiyorum aşırı yorgunum bakacak kimsede yok🥲oy oy umarım uyur
Erdemir Şuan brnde aynı derteyim yok uyumuyo uykkusu çok var ağlıyo gazını çıkardım yok uyumuyor yorgunluktan bayılcam artıkl ayyağımda dermen kalmadı salla salla
Burcinmiray _Nehirim_ ben anason çayıyla düzene soktum gece 12 buçuk olunca uyuyor bebişim 😇 sende bi dene istersen