Splash-Splash-Love dominantteyze Meyve falan olunca genelde geliyorlar. Masa üstünde falan varsa ona gelmişlerdir çözüm olarakta öldürün 😂😂 prize takılan kokusuz ilaçlar vardı ya onlardan takabilirsiniz
Miniminiprens dominantteyze patates soğan yada meyve varsa mutfakta oluyor. Birisi bile çürür gibi olsa anında ürüyolar
fgnrcp2704 dominantteyze ay sorma benim evimin mutfağı bahçeye açılıyor kapıdan sürekli sinekler arılar giriyor deli oluyorum 🙄
Deletedmom5284 5 kaşık beyaz sirke, bir yemek kaşığı şeker, bir bardak su ve yarım çay bardağı bulaşık deterjanını bi kaseye koyun, mutfak dolabınızın üstüne yerleştirin
Deletedmom5284 dominantteyze bunu eşim yaptırdı bana, inanamadım, kutuya bi baktım 50 tane rahat sinek vardı, hep yaparım şimdi, şekeri bol koyuyorum artık 🤣🤣
Splash-Splash-Love Deletedmom5284 Bu yeni bilgi için ben teşekkürlerimi sunarım efendim 🌺 Sağolun varolun 😂 kaydedeyim lazım olur belki bir gün
Splash-Splash-Love Deletedmom5284 Teşekkür ederim sineksiz geçiyor ama ara ara karşıma çıkmıyor değil 😂
Splash-Splash-Love Deletedmom5284 Evet aynen bi ara kara sinekler ile basım dertteydi neyse ki kurtuldum 😂
Splash-Splash-Love Deletedmom5284 Zaten kışın güzel yanlarından biri de bu 😂😂😂 ❄️❄️ Winter is coming ❄️❄️ 🤣🤣