EceKumsal Merhaba kızlar 10 aylık bebeğime gece muhallebisi veriyordum her gece biraz kilolu muhallebiye bağlıyorum. İnek sütü 1 yaş öncesi denediniz mi sizce verilmeli mi ? Tok tutsun ama fazla kilo almasın istiyorum.
Deletedmom115 EceKumsal 11 aylık doktor tavsiye ile pınarın devam sütüne başladık günde 1 bardak kadar denememi sorun çıkmazsa devam etmemi söyledi çok şükür sorunda çıkmadı doktor kontrolüyle başlayın eğer başlayacaksanız çünkü 1 yaş öncesi verilmeyen ve sindirimi zor olan bir şey.
Thesra EceKumsal Bazıları 6. Ayda çay kaşığıyla başlanmalı arttırarak devam edilip sindirim sisteminin buna alışmasını sağlamalı diyor bazıları yasak diyor bilemiyorum
Deletedmom115 Deletedmom277 Senin nazaran değmez yavrum fesat değilsin kenafir gözlü değilsin ama gözlerin sanki renkli gibi işte bu olmadı 😂😂
Yakamoz Doktorunuza danışın bu inek sütü meselesi de karıştı şu sıra. Faydasi olmadigina dair araştırmalar yapılmış vs vs. 1 yastan önce önerilmiyor diye biliyorum ama yine de bir uzmana danışmakta fayda var🤷🏼♀️