Kustuyu95 momcan allah yardımcımız olsun belki dişi filan cikiyosa sizin bebeginizin o zaman da cok huzursuz uykusuz oluyorlar yada atak haftası valla herşeye yoruyom artık gece benimkide 30 kez uyandığı için
Kustuyu95 Ssumru allah yardımcımız olsun bi an once düzen olusturmam lazım çok zorlaniyorum özellıkle son zamanlarda
Ssumru Kustuyu95 amin inşallah canım gerçekten çok zor rabbim sağlıklarıyla sınamasın geçici süreç bu da geçer inşallah 🙏 sabahları uykudan erken uyandırıp ilk uykusunu geç yaptırmak mantıklı geliyor ama sabah ben uyanabilirsem tabi 😀
Gtmz Kustuyu95 seni cok iyi anlıyorum ama 8den sonra kalkarsa ennerkenn 11de uyur bu sefer gece de uyuyamaz bizde oyle oluyor en ideali 7 buçuk ama sürekli emzirmeye kalkınca insan yorgun düşüyor düzelecek annesi az daha sabır
Kustuyu95 Gtmz teşekkür ederim güzel yorumun için güzel anne Insllah geçecek tek canları sağ olsunda yavrularımızın ⚘
Benbilmemanam Kustuyu95 iki uyku yaptırın ama saatlerine dikkat edin. 7-7bucuk gibi uyandirin 11 gibi uyutun 2 saat uyusun 5 gibi tekrar uyutun 1saat uyusun. Aksam 9 gibi gece uykusuna yatirin. Uyku saatleri düzene oturmazsa olmaz