Elisabbyy Kızlar kızımın burnu tıkalı sürekli ama sürekli çekiyorum belki günde 10 defa artık çocuğum bıktı burnu dolu olduğu için öksürüyor ve bronşit geçirmişti yine aynı olacak korkusu var hiç bitmeyen bı sorun çektiğim halde 2 saniye sonra burnundan yine sesler geliyor hır gibi Allah aşkına bu hep böyle mi olacak nasıl geçecek
Ayslcan Elisabbyy burun aspiratörü var süpürge makinasına takılandan ben baya memnun kaldım normal ağızla çekilen bir şeye yaramıyordu bir öneri olarak söyleyebilirim
Umutkusu Elisabbyy serumu enjektörle burnuna sıktınız mı hiç? O serum fizyolojiğe nazaran daha iyi temizliyor
Aseloykununannesi Elisabbyy ay benimde öle kafayı yemiştim artık çekiom çekiom zorla yine aynıydı 2 gün uyku uyumadık ya acile götürdüm sabah hemen burun spreyi soğuk algınlığı falan verdi sprey iyi geldi gibi bakalım gece belli olacak uyuduğunda artık anlıcaz hırıltısı var hala ama ya çok kötü doktor boğazlar fena kızarmış dedi antibiyotik falan verdi inşallah bir an önce Rabbim tüm çocuklara şifa versin🤲😑
Aslmra80 Elisabbyy dün burda biri coldmix damla önermişti herseyi yapmış çözümü bu damlada bulduğunu söylemişti bugün bende aldım şuan kullanmaya başladım baya etkili benim Bile burnumu açtı
Aseloykununannesi Umutkusu ben iki burunuda 10 ml sıktım çıktı yetmedi çektim ama 2 dk sonra yine aynı zor valla nefes alamıyorlar
1tosmik1anne Bebeğiniz kaç aylık, geçmiş olsun, zaten temizleme yöntemleri önerilmiş anneler tarafından ,ayrıca bence acaba neden oluyor bir doktora götürün muhakkak, doktor kesin çözüm önerir.