Nehirleannesi Bebegimm1 valla bacım bende diyordum , dedim , defalarca olabileceklerin örneklerini verdim. Benden habersiz su bile vermeyin diye … ama bi bakıyorum çocuk lahmacun yiyor. 9ay 9 günlük. Yani yoruldum tükendim. Ne yapıyorsanız yapın dedim
Bebegimm1 Nehirleannesi sizin bebeginiz yine 9 aylk miş ek gidayi artık biliyor arkadasin ki daha 4aylik ek gidayi ilk kez tatmış🤦♀️ benm bebegimde 10 aylk kendi annem bile vermiyor soruyr yer mi diye kayinvalidem zTen karismaz ben bide lafımı söylerim cekinmem huyumu da bilirler kimsede alinmaz gocunmaz ama en azindan yedigini ictigini size soyleyebilirler cunku bebege bir sey dokunsa rahatsiz etse siz neyden dolayi oldugunu bilmiceksiniz mesela.ben hala pimpirikliğim kimseye birakip markete bile gidemiyorm 🤦♀️
Zehramine @alininannesiiiiii bağırsakları daha sindiremez ki erken kemik suyu için. Korkmayın ama bi daha vermeyin o aylarda hep yediklerimize bakıyorlar ama erken daha
Nesra34 alininannesiiiiii Şu etrafdan gelen sesleri dikkate almayın. Bizim saglık ocagındaki hemşiremiz bizi yönlendiriyor. Sizde öyle yapın bence
Nehirleannesi Bebegimm1 dediğim gibi ben yoruldum. Daha 4 buçuk aylıkken sarma bile vermişlerdi. Ne söylesem olmuyor 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️Yoruldum bittim artık
Nehirleannesi Bebegimm1 hele birde kaynanam ağzından çiğneyip veriyor. Defalarca uyardım söyledim. Bakın ben bile vermiyorum kendi ağzımdan diye. Yok bacım fayda etmedi
Toprakaren alininannesiiiiii nasıl olmaz bu tarz corbalarcicin çok erken bence en az 6. Ayı beklemeliydiniz
Bebegimm1 Nehirleannesi gercekten mide bulandirici dişinde çürük var mi yok mu agzi pis mi temiz mi nasil veriyor uzuldum bebeginize hem neden ciğniyor ne alaka ben cocugumun corbasi sicaksa bile agzimla üflemiyorum kesinlikle asla izin vermeyin.tekrar yaparsa kendi agzinizda ciğneyip al sen ye de bakalm diyin ne yapick🙄
Nehirleannesi Bebegimm1 yok canm anlamaz. Biliyorum yüz kere konuştum söyledim. Bizim çocuklarda böyle yiyordu ne olmuş diyor. Babam tanıdıkça bunları zaten dedi bunları kültürlü bildirdik okumuş cahil çıktılar diye.
Bebegimm1 Nehirleannesi verme bacım cocugu eline yedirmesin öyle yemek yeme mi olur.o kendi cocugu fakat bu sizin cocugunuz arada ki fark bu aslinda anlamiyorsa al elinden eminim kendi cocugu da yemez agzindakini yemek adabı diye bir sey var