NekwaSultan YekTamiram emziriyosan duzensizlik normal 1 yıla kadar Ben 7 ayda leke 9. Ayda tam adet oldum
secilertu YekTamiram ilk adetimi bebeğim 2 aylıkken gördüm bir sonraki 36 gün sonra oldu. Hamilelik öncesi şaşmazdı 28 günü dengesizlik olur demişlerdi
Sedaahmet YekTamiram ben 40 çıktıktan 3 gün sonra adet oldum. Şuan 7.günümdeyim. hala az az oluyor. Ne zaman bitecek diye bekliyorum ,😏
Parasetamoll NekwaSultan 1 yıla kadar olursa kuzum progesteron takviyesi öneriyor doktorlar, geçen muayenede biri geldi 10. Ayı idi tahlil yapıp sonra takviye veririz dedi döngü açısından zorluk olmasın diye sanırım tıp 8 ayı normal görüyor 😁
NekwaSultan Parasetamoll ben müdahale edilmemesi tarafındayım sayet anne memnunsa ki ben öyleydim kendi geldi şükür 😉
Alazcns YekTamiram 4 ay 20 günlüktü ilk reglim. Suan 5 ay 11 günlük beklemedeyim. Doğumdan önce de pkolu olduğum için regl düzensizliğim vardi ne olur bilmiyorum 🙄
Mom34 Ben kırkım çıktıktan beş altı gün sonra oldum. Bir ay sonra ikinciyi oldum üç aydır olmuyorum normal mi ya