Yunusasaf 4 aylık oğlumda kakkasinda kan geliyor ara ara doktora götürdüm süt ürünlerini kes dedi kestim bugün keseli 5 gün oldu hala devam ediyor napmam laizm başına böyle bişey gelen oldumu
Esra3775 Yunusasaf yumurta kuruyemis bunlarda kesmeniz lazım. Alerji doktoruna gidin test yaptırın bence . Biz 2 buçuk aylıkken yaptırdım suanda 7 buçuk bayağı açtık diyeti darısı size inşallah . 2 3 ay sadece marul ve ekmek yedim .çoklu gıda olduğunda kakada kan devam ediyor
Yunusasaf Esra3775 alerji testi nasıl yapılıyor peki bulundum yerde çok hastahane yokta çok üzülüyorum inşallah bir an önce biter gerekirse hiç bişey yemem
Esra3775 Yunusasaf koldan yada sirrtan deriden yapılıyor. Kanda bakılıyor. Samsun da bozum doktorumuz da Mehtap kılıç online tavsiye ederim gecikmeyin derim size
Esra3775 Yunusasaf 4 aylıkken biz ek gıdaya geçincetik çünkü gecem vır sürü şey var çabuk ilerleyelim dedi
Esra3775 Ama sabırlı olun lütfen gececek inşallah moralinizi yüksek tutun bebek bu durumdan çok etkileniyor
Yunusasaf Esra3775 doğru söylüyorsunuz benim bebeğimde 4 ay 10 günlük 5 tebek gıdaya geçmek istiyorum artık 3 gün kuralına uyaraktan tadımlık sadce
Yunusasaf Omom anladım canım çok dikkat ediyorum insalah bir an önce geceer Allah kimseye vermesin ne yicemi napacami şaşırdım ilk bebeğim çok tecrübesizim
Omom Yunusasaf ben de öyleydim yiyecek hiçbir şey bulamazdım çoklu gıda alerjisi vardı. Açım diye ağladığımı bilirim. Ama Allah’a çok şükür geçti. Geçiyor yani. Sadece zor zamanlar. İnşallah çabucak kurtulursunuz