Asyam42 Bebeğim özellikle de ağlamaya başladığı zama ellerini kulağına götürüyor. Kulağını temizleyemiyorum, izin vermiyor, çok ağlıyor. Ne sorunu var acaba? Anlayamıyorum
NefesMaviDeniz Asyam42 Ateşi filan var mı peki? Bizim ikizlerimiz ikisi de uykuları geldiğin de ellerini kulaklarına götürürler.
AliKuzey12 Kaç aylık bebeginiz ? Yıkarken su kaçırdıysanız ağrı yapıyodur , su kaçırmamak cok önemli yoksa cok ageı yaparmıs ben cok dikkat ediyorum ona o yuzdende elletmezlermiş kulaklarını agrıdıgında
Ozge00 Asyam42 kulağı ağrıyo olabilir yada bebekler diş çıkarırken falan da kulaklarını çekiştirirlermiş doktor öyle söylemişti benim oğlumda çok oynuyor
Neslihanbew Asyam42 doktoruma sormuştum bunu bana dediği cvp direk aktarayım. Uykusu gelmiştir, acıkmıştır, o an canı sıkılmıştır diş de etki yapıyormuş
Selin123 Bebekler uykusu geldiğinde genelde kulaklarını ve saçlarını çekiştirirler. Siz zaten aşağıa yukarı uyku zamanını bilirsiniz o zamanlar yapıyorsa uykudandır ama normal zamanda da yapıyorsa ve eğer diş dönemiyse çoğunlukla dişten yaparlar ancak enfeksiyon vs gibi şeylerde olabilir
Asyam42 Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Bilgilendirdiğiniz için çok sağ olasınız. Bebeğim 2 aylık, dişi çıkıyor olamaz herhalde ama ne zaman yaptığına dikkat edeyim bir dahaki sefere. Bakalım uykuya yakın mi yapıyor.
Aselbuk Asyam42 kulak agrisi olabilirmi bi doktora goturmekte fayda var eger birazdaha buyukse belki dişte olabilir