Eymenalpinannesi Merhaba 46 günlük bebeğim aşırı sancısı var gaz için denenebilecek herşeyi denedim önerisi olan var mı belki bilmediğim bişey vardı kakasını en son dün aksam yaptı gün içinde gazını da çıkardı ama sancı çekiyor
duygu3437 Eymenalpinannesi ve bence kim ne derse desin kimyon demleyip bir çay kaşığı içiriyordum kızıma gerisinde ben içiyordum o kadar iyi geliyor duki
Eymenalpinannesi hobby_catolog_hk bende nurse kullandım ama sanki damlattıgımsa daha cok sancı yapıyor gibi geldi
duygu3437 Eymenalpinannesi nurse bizde aksine gaz yapmıştı deneyerek bulabilirsin biz çareyi biogaia da bulduk bağırsak düzenleyici + maflor kullanıyordum
Minikmucizemizadematlas Eymenalpinannesi zaten tek başına gaz ilaçları çok etki etmiyor aynı zamanda bağırsak düzenleyici de kullanmanız lazım biz anca öyle öyle düzeldik
hobby_catolog_hk Eymenalpinannesi kiraz cekirdeği kullanabilirsiniz karnına ayaklarına sıcak tutar iyi gelir, masaj da cok işe yarıyor. bana doktorum emzirirken sonra en az iki kere gaz cıkarması gerekir demişti gaz cıkmayınca karnında birikiyor
Eymenalpinannesi hobby_catolog_hk benim anlamadığım nokta da o aslında gazını cıkarttırmadn bırakmıyorum ve gazını da çıkarıyor ara ara sancısı cok şiddetli gelşyor örtüsünün bi tanesini ütüledim vücuduna zarar vermeyecek sıcaklıktaykej karnına koydum hiç faydası olmadı kiraz çekirdeği de ısıyı uzun süre muhafaza ettiği için fayda sağlıyormuş deneyeyim insallah faydası olur teşekkür ederim
hobby_catolog_hk Eymenalpinannesi yüz üstü yatırın gözetim altında cok iyi geliyor bebeklere gaz sancılarına inşallah gecer sancısı geçmiş olsun
Eymenalpinannesi duygu3437 bizde de gaz yaptı biogaia da hiç işe yaramadı cok ilaç da kullanmak istemiyorum ama son çare deneyeceğim artık tek tek
Eymenalpinannesi duygu3437 muhakkak bende kullanıyorum kimyon ve rezene iki gündür pek etkisi olmadı küçük biberona koyup öyle vermeye çalıştım hatta cok az
Selin123 Eymenalpinannesi Siz her yediğinize kimyon ekleyin ve rezene çayı için. Bebişe biz nurse kullanmıştık ama gaz olsa da olmasada düzenli kullanım gerektiriyormuş o yüzden sanırım pek faydasını görmedik. Onun haricinde en işe yarayan şey arabayla gezdirmek
Eymenalpinannesi Selin123 oyyyy kolik miydi bebeğiniz bende bugün elektrikli süpürge sesi falan açtım bş saat ladar işe yaradı bide sancısı oldukça daha cok emmek istiyor haliyle cok kustu bugün
Selin123 Eymenalpinannesi Kolik değildi, o kadar değil ama yine bazen arabaya binmeden susmuyordu. Aşırı derece de gaz çıkartmasına rağmen yine de aşırı gazlıydı 2-3 ay baya uğraştık uyumadık ama sonraok şükür bir anda kesildi. Umarım sizin de öyle olur