Limonataa Yusufegemom Sermaye ayarladigim da bende e ticarete giricem kadın iç giyim fantazi giyim pijama olarak giricem bu yola eşim de kadın giyim olarak gir dedi ama çok tefarruatli bluz gömlek etek pantalon o yönden çok çeşitlilik yenilik isteyen bişey sürekli moda değişiyor ve ben sürekli bununla baş edemem ama takım halinde alırım alt ayrı üst ayrı koyarım satışa kışın uzun kol pijama stoklarim yazın yazlık pijama stoklarim kulotlarin da nasılsa modası yok beni çok ugrastircagini zannetmiyorum ama biraz daha vaktim var eşim şuan kendine yeni iş kurdu bu bizi biraz zorladı borclarla falan ya eşimin elinin biraz rahatlaması lazım ya da benim başka iş bulup sermayemi biriktirmem gerek bizde sizin gibi ne var yok atıldık ise başkasının yanın da nereye kadar olmuyor her sene 200 tle bile zam olmadan geçiyordu ömür dediginiz gibi elini taşın altına koymadan olmuyor maalesef e borclada iş yaparsan borca mi caliscaksin kendi evine mi caliscaksin varsa sermaye bildiğiniz işten girin derim anladiginiz işten dükkan açmak gibi ama hiç bir meslek üzerine yoksa da e ticaretten öyle de böyle de yolunuzu tutturursunuz inşallah ev dekorasyon ürünleri de olabilir bu arada e ticarette
feratlarkupeklergiremez Yusufegemom Size önerim perakende satış yerine toptan satış yapmanız. Daha az şikayet, daha az değişim, daha az insanla muhatap olma, tek seferde daha fazla kazanç. Akrabalarımız bu işi yapıyor kadın giyim toptan
mertbebekkk Ayaz_21 ama bizimde tanıdıklar var ve çok kâr yaptıklarını güzel bir yer bulurlarsa almaları gerektiğini söylüyorlar bu arada İstanbul’da düşünüyorlar araştırma aşamasındalar onlarda henüz karar veremediler ama çok istiyorlar çünkü böyle çalışarak hiç biseye sahip olunmuyo malesef
Kalpsizim33 Yusufegemom evinizi satmayın hata olur devlet destekli girimcilik adına yüzde bilmem kaç hibeli kredi desteği alabilirsiniz iş olarak da hangi alanda başarılınız mutfak mı tamir mi otomotiv mi meslekleriniz nedir bilmiyorum benim eşim sanayici imkanımız olsa kazalı araç alır satardım diyorum ben bilişimciyim veritabanı yapımı ikimizin de meslekleri farklı mutfağı çok severim pasta börek cafe işletebilirim el işi yapmayı severim el işi olabilir
hobby_catolog_hk Yusufegemom çok iyi düşünmüşsünüz. nasıl oluyor e ticaret kayıt yaptırmak gerekir mu vergi için fln nasıl oluyor.