Yvzslm2202 Kızlar ben sağdığım sütlerimi oğluma kaşıkla verince almıyo biberonla verince çok güzel içiyo ama bu sefer de memeyi istemiyo biberona alışınca Ne yapsam nasıl versem sağdıklarımı var mı önerisi olan?
endegerlimoglumm Yvzslm2202 ben siringayla verdim 3 hafta. 3 haftadir da parmagim ve hortumla veriyorum yine de unutmuyo biberon emmiyo beni. 3 aydan büyükse alistirma bardağı kullanabilirsin
Orkidemm Yvzslm2202 bende biberonla veriyorm ama nadir sağıyorm.annem evdeyse disari cikicaksam sagip çıkıyorm.1 2 defaligina yani. Ama iciyor yani. Cok sukur. Surekli vermiyorm
Yvzslm2202 Melek21 göğsümün birini her zaman almıyo bazen o kadar inatlaşıyo ki ben de çoğu kez onu sağmak zorunda kalıyorum
Melek21 Yvzslm2202 valla biberonla veriyorum ana bu defa. Göğsümü beğenmiyor şırıngayla vermek daha mantıklı
Annesininoglu endegerlimoglumm alistirma bardaginla 7 aylik oglum memeye tamameb döner mi.tek gece emiyor
endegerlimoglumm Annesininoglu biyerde okumustum gece ve uykulu emiyosa heran memeye dönebilir tekrar diye. biberon yerine alistirma bardagina gec. neden olmasın belki ise yarar. bende 3 ayimi doldurmayı bekliyorum bendr alistirma bardagina gecicem