kurkmantolumadonna Kızlar 23 aylık bı oğlum var aşırı huysuz ve konuşamıyorum hafta da 3-4 gün 3-4 saatliğine kreşe verelim diye düşündük ama faydalı olur mu sizce yoksa erken mi daha 2 aylık bir bebeğim daha var ilgilenemiyorum yeterince
Dmt-01 kurkmantolumadonna neden erken olsun verebilirsiniz tabiki faydası olacaktır muhakkak benim kızım şuanda 22 aylık bir aya kadar işe başlicam ve kreşe gitcek kızım üstelik tüm gün gitcek
Betul055 kurkmantolumadonna 31 aylık kızım var iki aydır verdim 9.30 gidiyor 4 te geliyor valla evde oyun bile oynamazdı doğru düzgün siödi orda bebeler diye koşa koşa gidiyor
SedaMeyra kurkmantolumadonna 20 aylikken basladi kizim konusmasi yasitlarina 3 ay geriden geliyor. Kresin cok faydasini gördük. Tavsiye ederimhaftanin her günü sabahtan aksama kadar gitti kizim
Deletedmom5284 Bence de çok faydalı olur bende 25 aylık olunca vermek istiyorum 4 saatliğine, dil gelişimi ve sosyalleşmesi için çok iyi
kurkmantolumadonna Deletedmom5284 evet bende en çok konuşması için istiyorum konusamadigindan herşeye ağlayıp kriz geciriyo
mom54546 kurkmantolumadonna biz daha yenı kayıt yaptık canım yurt dışındayım hemen kayıt yapıp goturemıyoruz bos yer olumca alıyorlar ama cevremde yollayan var bi arkadasım kızını yolladı onun tavsiyesiyle yolluyorum bndr cok memnun kızı evde konuşmazken kreş sayesinde konusmaya baslamış
NaimeYilmaz kurkmantolumadonna Kendını ifade edebiliyorsa olabilir. Saatlari makul ben de 2,5 yasında vermiştim.