Deleted0979 İyi akşamlar 🙂 Kızlar biz eşimle instagramda bebek giyim sayfası açıp satış yapmak istiyoruz yani nasıl bir süreçte ilerlememiz lazım bu işi tamamen yapıcam ama toptan kıyafet nasıl alıcam ne yapıcam bir bilgim yok 😕 bana yardımcı olabilir misiniz?
Betul055 Deleted0979 merhaba 8 aydır faaliyete geçmiş aktif bir bebek giyim sayfam var evimizin bir odasını bu iş için ayrıldık bi duvara raf çaktık bi duvara da metal askılık görseli ürün çekmek için bir de ayaklı ahşap askılık. Çok şükür satışlarımız da bize yetiyor. Toptancılar genelde ınstagram üzerinden bulduk numaralarını aldık Wp de ürün gruplarına eklendik seçip alıyoruz. Sayfamın ismini yazardım ama az önce uyarı aldım 😂
AyLinaTekn Deleted0979 Öncelikle nerede oturuyorsunuz? Eğer istanbuldaysanız kuzenim Merter’den toptan şekilde orijinal Zara ürünlerini alıyor uygun fiyata dolap ve instagram sayfasında satıyor paylaşmak istedim belki size bir fikir olur
Aycanaysun19 Merhaba benim düşüncem evinizin bir odasını bu kıyafet stokları için kullanabilirsiniz hatta odada uygun bir köşeyi görsellerini çekmek için ayarlayabilirsiniz ☺️ aktif olursa haberimiz olsun ☺️