Mucizemsin21 Kızlar vakit geçiriyor mu bebekler piyanolu oyun halısı almak istiyorum dikkatlerini çekiyor mu kullananlar memnun mu 2 ay 11 günlük erken mi acaba
Asafbey44 Mucizemsin21 alınmalı bence çok seviyorlar hemde gelişimi için de gerekli bence ellerini kollarını hareket ettiriyor
Deletedmom27337 Mucizemsin21 ben almıycaktım burda önerdiler iyi kide almışım uzanmayı dönmeyi onda öğrendi kızım. Şimdide halıyı kullanmıyoruz ama piyanosu söktüm onunla oynuyor 🙈 e bebekten en ucuz olanı almıştım. Pahalıya gerek yok bence
Bebegimm1 Mucizemsin21 3aylikken dikkatini cekmisti o zman da çok anlamiyordu 4aylikken donmeye baslayinca cok da durmadi icinde gerekli bir sey degilmiş dedim normal oyun halisiydi benm ki
Mucizemsin21 iremyy bizimkide sever inşALLAH 😂beşiğe kırmızı yazma astım o hareket ettikçe heycanlanıyor seveceğini umuyorum 😂
Mucizemsin21 Asafbey44 bende öyle düşündüm de küçükmü acaba diye şuan beşiğine kırmızı yazma astım mesela o hareket ettikçe heycanlanıyor heralde oyun halısınıda sever piyanolusundan sipariş ettim
Mucizemsin21 Deletedmom27337 ben beşiğe kırmızı yazma astım o hareket ettikçe dikkatini çekip heycanlanıyor oyun halısıda dikkatini çeker heralde piyanolusundan siparş ettim
Mucizemsin21 Bebegimm1 ya şuan kırmızı bi yazma var beşiğine takıyorum o hareket ettikçe heycanlanıyor sanki ilgisini çeker gibi geldi piyanolusundan sipariş ettim sever inşALLAH 😇
Mucizemsin21 Ozge00 bende siparişi ettim piyanolu aynalı filan bebeyatmazdan bakalım sever inşALLAH 😇
Ebrulkkk Ben ilk kızımda kullandım şimdi oğlumda da kullanıyorum 2 aylık bu arada Çok seviyor oğlum baya vakit geçiriyor onunla çok faydası oluyor Ellerini keşfetmeyi dokunmayı tutmayı bu oyuncak sayesinde öğreniyorlar
Mucizemsin21 iremyy onuda düşündüm aslında dönenceli oyun halısı da vardı ama kararsız kaldım piyanoluyu verdim olmadı bide beşiğe takılan dönencelerden alayım çünkü yazmaya bayılıyor sallandıkça heycanlanıyor😂
iremyy Mucizemsin21 Bende beşiğe takılanlardan bahsetmiştim. Oğlum beşiğinde yatmaya devam etse ( ki montessori yatağına dahi takmıştım yatağını değiştirince takacak yer kalmadı. ) hâlâ kullanmaya devam ederdik.
Ebrulkkk Mucizemsin21 piyanosu ilk başlarda pek işe yaramıyor ama onu da 6 aydan sonra kullanıyorlar 😂
Mucizemsin21 iremyy bakiyim bi onlarada çok sağol canım şuan tam meraklı zamanı hareketli şeyleri çok seviyor 😂
iremyy Mucizemsin21 Rica ederim. :) Daha da hareketlenip, meraklanacak. 26. aydan tecrübeyle sabit. 😂