Ysf-kn Bebeğimi şapur şupur öptükleri zaman bir benmi rahatsız oluyorum acaba hem iyi bişey değil ki çokmu kıskancım 2 aylık küçücük bebek öyle öpülmez ki😬😬😬😬😬
Zuhallkahraman Ysf-kn kıskançlıkla alakalı değil de hiç hijyenik değil…. Kendim bile yüzünü öpmem başkası da öpsün istemem
Birdunyabircennetannesi Ysf-kn Hayır hayır bebekler öpülmez neden öperler anlamıyorum bende istemiyorum ya neden salatanı bırakarak öpersin hele ki el kadar bebeği neden????
Senaatalan Ysf-kn Bakmaya kıyamadığım 2 yavrumu kimseye öptürmedim, çok kişi küstü bu yüzden, Allahtan eşim en büyük destekçimdi 😅
Eysar Ysf-kn ölüyorum görsen sinirden heleki görümcem öptüğünde hem fabrikada çalışıyor sinirlerim alt üst kalabalikla gidip geliyor ise desem de anlamiyo
Ysf-kn Zuhallkahraman hiç çocuk büyütmemiş gibi hareket ediyorlar ya sinir oluyorum bilmiyorlar sanki hijyenik değil ortada bide hastalık var yani az geri durun demi😬😬😬
keskebirazuyusam Sonuna kadar haklısın. Nasıl öyle corp corp öpüyolar hayret ediyorum, ben kokluyorum yani sadece. Çünkü çok hassas ve benim oğlum öyle öpülünce kıyameti koparıyor
Ysf-kn Senaatalan ahh keşke benimkide olsa bişey olmaz tek lafı bu😬😬😬 çocuğun yüzü nasıl kızardı mustela kremmaldı yine aynı bişey olmaz
Birdunyabircennetannesi Ysf-kn Tabiki ben annesiyim ben kıyamıyorum öyle öpmeye bazen dayanamıyorum ama öyle şap şup öpmüyorum dudağımı dokundurup çekiyorum yani kafasından öperim genelde ben ♥️
kenankaan Ysf-kn oğlum 15 aylık hala nefret ederim öpülme mevzusundan. Ortalıkta hastalık var, kim ne taşıyor bilemeyiz. Ben uyarıyorum. Hoşlanmıyorum öpülmesinden.
Goktugunannesi07 Ysf-kn Kıskançlık değil koruma içgüdüsü. Bebeğim 6 aylık ben bile yüzünü şimdiye kadar şapur şupur öpmedin hep başını öperim.