Ysmn-bdl 2 aylık oldu sürekli emme isteğinde yarım saat durmuyo sürekli meme de duruyo orda uyuyo emzik almıyo napacam kızlar🤷🏻♀️ Doymuyo demeyin kilosu falan ilerde bizimkisi keyif emmiyor da ztn meme ağzında duruyor emzik olarak kullanıyor beni 😏
Haydinn Ysmn-bdl canım emziği hiç mi tutmuyor biraz uğraş damağına değdir emziği benim ki de hemen almıyor sabırla tutturuyorum
Bet6766 Sizin iki aylık benim daha 11 günlük ama aynı öyle karnı tok olduğu halde memede uyumak istiyor napıcam bilmiyorum beni çok yoruyor oda
Ysmn-bdl Bet6766 ilk günler neyse bize ihtiyaçları var ilk ay sabrettim hala aynı biraz büyüdü emme refleksi geçer dedim ama yok emzik olarak ağzında tutuyo yarım saat oyalayamıyorum
Ysmn-bdl Haydinn yok sürekli deniyorum 4 farklı emzik aldım hiçbirini istemiyor akşama kadar kucağımda meme de uyuyo yere koyuyom gözünü açıyo
Haydinn Ysmn-bdl ay canım damaksız denedin mi meme ucuna benzediği için daha kolay tutuyorlarmış birde süt damlat istersen emziğe öyle vermeye çalış canım tutar inşallah yani senin için🙏
Ysmn-bdl Haydinn damaklı damaksız avent normal herşeyi denedim sütle de verdim yok gerçekten sıkılıyom bazen yemek yiyemiyorum