Nisalev Merhaba hanımlar kızım arada tükürüğünden boğuluyor,ilk olduğunda çok panik oldum. Bazen burnundan maması geliyor.sizdede oluyormu.😔çırpınıyor resmen. Ters çevirip sırtına vuruyorum geçiyor.bebeğim 4 aylık
Elifff Nisalev Merhaba canım benim kızım dokuz aylık biz de de böyle bir problem vardı inan gözümün önünden iki saniye ayıramaz oluyordum ama merak etme zamanla azalıyor ve geçiyor Allah’a emanet olsun kuzu 💓
Sevgi1 Nisalev bizde kusuk kaçtı dra gittik gece yarısı korkudan ambulansla bide Yolda açıldı oksure oksure ultrason fln çekindi çok korktuk
Yldzilhan Benim doğduğundan beri bebeğimin genzine kaçıyor maalesef başlarda emerken kaçırıyordu sonra tükürüğünü yutmaya başladı baya korkutucu bi durum oluyor bazen uyurken kaçıyor hemen ters çevirip vuruyorum sırtına inşallah bir önce düzeliriz
Nisalev Elifff ya bende asla yanımdan ayıramıyorum. Sürekli yüzüne bakıyorum.gece uyuyamıyorum. Panik atak olacak yakında
Elifff Nisalev E bebekte satılan birşey var canım şuan adı aklıma gelmedi ortaya yatırıyorsun bebeği dönmüyor ondan alabilirsin ben kullanmıştım