yookkdahaneler Kızlar ben mi cahilim ya 😂😂 21 Eylül 00:34 te oğlum doğdu 🙈 benim kırkım ne zaman çıkıyor 😂 ha birde sezeryan doğum yaptım taze anneyim korse kullanıyorum dikişlere zararı olur mu acaba
Mom727373 yookkdahaneler tatlım sezaryende zaten pek düzenli olmuyor genelde. Atıyorum 25 gün kanama varsa bi süre duruyor sonra tekrar başlıyor felan. Sen kanamanın bitmesini bekle 40 beklemek şart değil en azı 15 gün olur dinen. Dikişler bir şey olmaz korseye devam💪😊
Zlm yookkdahaneler bende çok hespalamistim halada emin değilim 😄 kızım 5 aylık oldu ama tam bı karara varadim
Derya-Anne yookkdahaneler 31 ekimde 40′ınız çıkıyo canım 21 eylülden 21 ekime 1 ay ve ekim 31 çekiyo 10 günde ordan 31 ekimde 40 gün olmuş oluyo 😊😊
hunilimomm yookkdahaneler 31 ekim de bitiyor canım 40 in sonuçta 00 dan sonra doğum olduğu icin ertesi güne geçmiş oluyor
yookkdahaneler Mom727373 kanamam çok değişik ilerliyor ya 😭 bi bakıyorum ped dolmuş bi bakıyorum 2 gün boyunca damla yok 😭 zaten kanamam oldu diyecek kadar olmadı olsa da içim temizlenseydi diyorum 😭
yookkdahaneler Deletedmom5284 haklısın aslında da büyükler öyle piskolojik baskı yapmış ki 😂 lohusayımmmm diye haykırasım geliyor 😂 pirinç suyuuuuu az önce ben sormuştum sana 😂
Mom727373 yookkdahaneler malesef öyle ama ameliyat sırasında da baya bi temizlendiği için galiba pek bi kanama olmuyor sezaryenlilerde