Veramm Kızlar 36 günlük bebeğim çok gazımız oluyor 1 hafta oldu gaz damlasına başladık düzelme var ama bazen hala kıvranıyor aynı durumda olan varmı si ne yapıyorsunuz başa çıkmak için
Ugggg Veramm damlalar 10 gün içinde etki ediyo çok aglatmamaya çalış ağzımdan hava alınca oda gaz oluyomus doktor söylemişti bana karnını ayaklarını sıcak tut her emzirmeden sonra Azda olsa gaz masajı yap birikimesin
Ar-As Veramm Allah sabır versin dayan. Ben 4 aya girdi rahatladım. 10 gün sonra 5 olucak. Artık kendisi çıkarıyor benim yardımıma ihtiyaç duymadan ... sık dişini. Allah yardımcın olsun. Geçicek.
Reyhanbozdemir Veramm canım bir çay kaşığı bir Kahve fincanına yapıyordum ben suyu kaynat içine at ama kimyonu kaynatma 1 2 çay kaşığı bebeğe ver gerisini sen iç çok rahatlayacaksın
Denizimmm Gaz ile ilgili herşeyin denemiş biri olarak çözümü sadece zaman bence. Bize hiç bir şey etki etmedi. Gazı olacağı varsa oluyor🤷🏻♀️
Veramm Denizimmm sabredicez napalım ilk bebeğimde hiç yoktu böyle şeyler çok rahat büyüttüm onu bu biraz nazlı yapıcak birşey yok 😂
Ugggg Veramm sen gaz masajini rutin yap zaten havalarda ısındı ayaklarına çorap mutlaka giydir soğuğu ayaktan alıyorlar normale döner bı an once
Umutipek Veramm dr.bize bir suru gaz damlasi verdi hepsinde ayni problemi yasadik.en sonunda eczaneden gidip sab siprex aldim.inan bana 3 gune o kolik sansilardan eser kalmadi.tabi yaninda birde probiyotik damla kullandik.biogaynaydi sanirim.