Samilinannesi Merhaba kızlar , 22 günlük bebeğim var iki gündür günde sadece bir kez kaka yapıyor ,kontrolumuz ayın 27 sinde , sizce bebeğim doymadigi için mı kaka yapmiyor yoksa normal mi acaba ,başına böyle gelen var mı ❓
Ugggg Samilinannesi ac olsa ağlar muhtemelen yapmicak 10 güne kadar normal genede takipte ol gaz masajı rutin yap karin ayak sıcak tut
Cglmsl Günde 1 kez yapması da 10 gün hiç yapmaması da normal diyor doktorlar. Doyup doymadığını da çişli bezinden anlarsın diyor büyükler 😊içiniz rahat olsun yani.
Samilinannesi Cglmsl cişli bezlerimiz gayet normal onda sorun yok şükür , daha yeni anne olunca insan acemi oluyor , her gelişme veya eksilmeye insan acaba bu böyle mi olmalı diye tereddütle bakıyor ,teşekkür ederim içimi rahatlattiniz
Samilinannesi Ugggg gazını yapabiliyor çok şükür ama yine de karın masajı ve ayaklarını hareket ettiriyorum. Kontrole gittiğimde yine doktoruna soracağım ama
Ugggg Samilinannesi benim bebeğim.bi buçuk aylıkken kabız oldu ilk günler üç dört kakalı bez aliyodum sonra 7 gün yapmamaya başladı rezene zeytinyağı gaz masajı hiç bı ise yaramadı bı ay böyle sürdü ve dördüncü gün cigirmalar basliyodu ikiniyordu 7. Günde yapıyordu fitil bir kere lik çare ama süreklilik olduğunda bu sefer ona alışıyor olurda seninde böyle olursa bağırsak düzenleyici danisip kullanabilirsin fitilden iyi benimki bağırsak duzenleyici kullandı o cigirmalari bitti artık günde bir kere sorunsuz yapiyor
Samilinannesi Ugggg bu bağırsak duzenleyiciyi doktor reçete ile mı veriyor yoksa biz eczaneye danışarak mı alıyoruz
Ugggg Samilinannesi reçetesiz tabi doktora danış mutlaka bizimki her hafta kabız oluyodu mesela bı kere olsa fitille cozersin ama bı ayda dört kere kaka yaptı oda zorla bu süreçten sonra bağırsak düzenleyici kullan dedi ama o bı ayı gel bide bana sor keşke daha önce kullansaydim