Pamuk_bebegim42 Nasılsınız ne durumdasini 13 aylık oldu gece uykularımız çok kötü sürekli uyanıyo ağlıyo iştahı da fazla yok kızlar inek sütü veriyo musunuz dün akşam verdim pekmezle biraz içti sizde durumlar nasıl
bidibidibidi Pamuk_bebegim42 bizde 13 aylığız gece 3 kere rahat uyanıyor ve geri zor uyuyor. Gece emzirmelerini kesmeyi düşünüyorum. İnek sütü vermeye başladım pekmezle. Hatta mamayı 3 kere veriyordum artık 1 kez vermeyi düşünüyorum
Haziran98 Pamuk_bebegim42 yürümüyor dha ellerini bırakıp bir kaç saniye ayakta kalabiliyor uyku desen bizde de sıkıntı özellikle gece uykuları off 😢
ezogelinn Pamuk_bebegim42 süt ürünlerinin içine pekmez koymayın hiçbir vitamini kalmıyor sadece tatlansın diye koyuyorsanız o ayrı kızımda 14 aylık olmak üzere hala formül mama veriyorum inek sütünde vitamin olduğunu düşünmüyorum gece beslenmeyi kestiğimiz için uyandığı nadirdir
Katya Pamuk_bebegim42 11,5 aylık gece en az 10 kere uyanıyor😔 gündüz çok iştahlı değiş. Alt 2 dişi çıktı şuan üst 2 patlıyor o nedenle kaşık reddi var elimle yediriyorum genelde. Birkaç saniye ayakta duruyor ama adım atmıyor. Yürüme arkadaşı alsam mı diye düşünüyorum.
Pamuk_bebegim42 bidibidibidi Bende çok istiyorum gece beslemesini kesmeyi de nasıl olacak bilmiyorum ya
Pamuk_bebegim42 Haziran98 Olsun üzülmeyin her bebek farklıdır yürür inşallah diş felan çıkarttiysa onun zorluğu olmuştur yakında yürür
Pamuk_bebegim42 ezogelinn Evet vitamin alıyor yoğurda felan katmam zaten ama ilk olarak alışsın diye bir çay kaşığı kadar ancak koydum bu ara da gece beslenmesini nasıl kestiniz acaba
Pamuk_bebegim42 Katya Diş çok zor gerçekten bende çok çektim hala da çıkıyo yani ateş iştahsızlık hepsi var yürümesi için de siz bilirsiniz bizim ki de o aylarda yeni yeni başladı zaten yürümeye alışır inşallah diş çıkarttığı için sürekli emmek istemesi çok normal
ezogelinn Pamuk_bebegim42 emmeyi 11 aylık bıraktı gece uyanmalari çok azaldı uyanırsa biraz su ve emziğini verdim şimdi hıc uyanmıyor uyanırsa da emziği verince tekrar dalıyor
bidibidibidi Pamuk_bebegim42 benide ama ben artık kaldıramıyorum hamileyim. Ve emziği de tutmuyor artık eskiden ne güzel emzikle uyurdu.
Pamuk_bebegim42 bidibidibidi Yaa hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah pekmezli sütle uyur inşallah canım
Pamuk_bebegim42 ezogelinn İnşallah bizim de bırakır gece emmesini gerçekten fazla zor oluyo sabaha kadar emzik gibi kullanıyor beni
EtiPetito Pamuk_bebegim42 13 aylık, gece uykuları berbat halde gündüz uykusuda teke düştü bayadır, inek sütü vermiyorum iştahıda sıfır. Bu ara çıldırmama ramak kaldı o kadar mızmız ki
Aslmra80 Pamuk_bebegim42 sabaha kadar çok kalkıyor ve sadece anne sütü alıyor bende bir kere denedim icmedi inek sütünü ek gıdada çok az alıyor
elifineylulu Pamuk_bebegim42 14 ayligiz bizde de durum aynı iki köpek diş çıktı şimdide azı dişleri çıkıyor gece kaç kez uyanıyoruz sayamiyorum bile artık.. Sütü ben denedim sevmedi,mama hiç kullanmadık zaten gece yatmadan meyveli yoğurt yada süt-biskuvi veriyorum
Pamuk_bebegim42 elifineylulu Allah yardımcınız olsun valla bu dişler çok zor bizde öyle uyumuyoruz sabaha kadar nerdeyse