Sibelll Emziren annelerin kilo verdiği söyleniyor bunu yaşayan var mı?47 günlük Bebeğim var ve emziriyorum 10 kilo fazlam var acaba bu kilo emzirerek gider mi?Bir de göbeğim için tanına korse kullanıyorum baya işe yaradı.
Barisalpinannesi Sibelll benim 4 ay gitmedi. Sut koruyordu. Simdi gecen gun regli oldum oldugum gibi indimm. Ve istahim kesildi. Git gide zayifliyorum cok mutluyum😄😄😄
Hasret Sibelll toplam 11 kilo almıştım doğumdan bir ay sonra 7 kilo gitmişti şimdi 3 ay oldu eski halime döndüm diyebilirim en fazla 1/2 kilo kalmıştır
EmineGneDemir Sibelll ben emziriyorum 1 ay sonra doğum kiloma ulaşmıştım onunla mı alakalı ama bilmiyorum 😊 toplamda 13 kilo almıştım
Sabriyeillke Dogumdan sonra 64e dustum 1ayligiz suan 59oldum baklm daha regl olmadim olunca ogrencez😀
Merveteo 16 kilo aldım 79 ile doğum yaptım şuan 70 kiloyum ve 2 ay oldu normalde hiç göbeğim yoktu şuan biraz var sezeyanında etkisi var diye düşünüyorum bakalım ne olacak bende hiç regl olmadım doktorum emziriyorsan 6,7 ay olmayabilirsin dedi
Sibelll Merveteo ben Doğumdan çıktım hiç doğurmamış gibi göbeğim vardı yamuna korse aldım baya işr yaradı tavsiye ederim
Hasret Sibelll kafana takma Canım emzirdikçe gider inşAllah emzirmenin de faydası var kilo vermede nede olsa biz de efor sarf ediyoruz o anda
Kumsalbal Bende kilo vermek istemiyorum 🙁 sürekli bişeyler yiyorum ama yavaş yavaş gidiyor bünyeyle alakalı galiba