Aliekremim Kızlar eşimle ben acık tenlıyız, cocugum 1 hafta kuvezde yattı ılk cıktıgı gun beyazdı ten rengi sonradan kızarmıs tavuk gibi esmerle kırmızı arası bı renge dönüştü anlam veremedım acaba küvezdr verılen ışık vs. Cildini böyle yapmıs olablirmi
cylnchngr Aliekremim kesinlikle esmerleşme oluyo benim abimde yengemde bembeyaz 40 gün 20 falan kaldı küvezde çıktığında kaplaraydı bidaha açılmadı 10 yaşında şimdi hepimizden esmer
Deletedmom277 Aliekremim 1 hafta küvezde kaldı. İlk çıktığında teni esmerdi ama ilk doğduğunda da öyleydi bence gerçi çok görememiştim. Ama şu an buğday tenli bizim gibi ☺️
Kahramanlar0 Evet ışık yakıyor çünkü içi 33 derece yazıyordu ışık gücü 50 yazıyordu kızımda ilk çıktığında kızarıyordu kucağıma aldığımda çok sıcak oluyordu vücüdu dikkat edin sarılığı tekrar çıkmasın bizde 3 gün yattık bugün 9 günlük olduk
Kahramanlar0 Aliekremim gözü ve göz çevresi sarı yanakları daha beyaz görünüyor göğsü hala kırmızı serum izinden dolayı elleri ve ayakları mosmor
Kahramanlar0 Aliekremim gözü ve göz çevresi sarı yanakları daha beyaz görünüyor göğsü hala kırmızı serum izinden dolayı elleri ve ayakları mosmor
Aliekremim Kahramanlar0 Kahramanlar0 bizde 10 günlüğüz ama bızım ten rengımız acılmadı daha sarılıkta devam
Kahramanlar0 Aliekremim uzun sürüyor tamamen geçmesi yavaş yavaş düşüyor eğer halsizlik ve uyku hali artış gösterirse Dr göster idrar kültürü alıyorlar idtar yolu enfeksiyon sarılığa neden olur dedi Dr
nurayuzun Aliekremim çok uzun kalmadı 1 bucuk gün sarılık için kaldı esmer değilde kırmızıydı ten rengi küvezden cıkınca esmerleşti ama zamanla geçti