Robinim Kızlar bebeğim 12 günlük çok zayıf siz tecrübeli anneler bebeğiniz ne zaman kilo almaya başladı bana çok sıkıntı olmaya başladı 🙁
Haydinn Robinim benimki de 2900 doğdu 2700 ile çıkmıştık hastaneden zizil gibiydi ya bacakları falan kolları inanın altını bile değiştiremiyordum alıcak annesi cabucak büyüyor hele küçük doğanlar daha da hızlı büyüyor bol bol besle 🌸
Kirpigiller Robinim ilk hafta kilo kaybı olur biz yarım kilo kaybettik ama 1 ay kontrolunde 1 kilo almıştı yani alır merak etmeyin bu günlerden sonra başlar toparlanmaya
canimoglum_2020 2300 doğmuştu oğlum sürekli ağlıyordum çok zayıf çok küçük ne zaman büyüycek 3 aydan sonra toplamaya başladı topaç gibi oldu
Robinim Sgma bizim 3 doğdu akşama kadar söndü 2600 kilo ike çıktık. Memeyi çok sevmiyo sadece beş dakka kalıyo göğsümde
Almi21 Robinim benimkide 9 günlük emdikçe kılo alımı artıyor 3160 kg doğdu kuvozde kaldı orda kılo verdi gene kılosuna yaklaştı mide kapasitesi büyüdükçe kılo alımıda artar endişe edicek bir durum değil