Prensesannesi38 Kızlar o dişi çektirdik biz doğduğunda yutmasın falan diye ama şimdi orda diş çıkmıyor geç mi çıkacak çıkmıycak mı başına gelen var mı
adanur Prensesannesi38 dur bir dakika bu kadarını bilmiyorum 🥺 kızım daha 4 aylık diş çıkarma evresine gelmedik
Nefeshiramm Prensesannesi38 yaaa resim varmı bebeğim doğdugunda kocam aaaa dişi var dedi bende çok şaşırdım meğer kandırmış bizi oluyor muymuş böyle
Prensesannesi38 1lina1anne 15, bende öyle biliyorum diş hekimide öyle söyledi ama başına gelen var mı diye sormak istedim
1lina1anne Prensesannesi38 diger butun disleri ciktimi yani kopek disler cikmamistir muhtemelen ama ben biyerde okumustum cekilen yerde dis cikiyor die
Nefeshiramm adanur oy allahım maşaallah subhanaallahhh yaaa çok tatlı değil mi rabbim nazarlardan korusun çektirdiniz mi naptınız
Birdunyagezegen adanur ya maşallah . Hep instgrmda falan görüyordum gerçek mi ya diyodum 😊 acaba neden öyle oluyor çok merak ettiim bir sebbei varmı yada
adanur Prensesannesi38 çektirdik yabi aslknda çektirmeye niyetli değildim acır diye düşünmüştüm ama yutma vs sorunları olurmuş. Doktor eliyle çekti resmen hiç de kanamadı uyuyordu🤗
adanur Birdunyagezegen kalsiyum fazlılığından bebekler dişli doğarmış. Ben litre litre süt içmiştim severim çünkü sütü🙈 gece kalktığımda bile soğuk soğuk dikerdim tepeme 🤣
Prensesannesi38 1lina1anne yanındaki 3 dişi çıktı bu kaldı köpek dişleri çıkmadıda azılar geliyor bu da gelseydi bekliyorum 🤣
1lina1anne Prensesannesi38 insallah gelir gelmesede okul caginda yeniden cikiyor zaten sut disleri dusunce
FmBetull Benim yeğenimin alt iki dişi vardı doğduğunda ama çekilemedi maalesef çekilmesi gerekiyormuş.Doktor ana dişleri olmasından korkuyor şuan 5 yaşında hala duruyor dişleri diğerleri normal onlar küçücük kaldı