kirmizibasliklikiz_ Merhaba sevgili anneler 🌸 emziklerinizi ne kadar sure ile kullaniyorsunuz.. her ay degistiriyor musunuz? Ben emzik degistirdigim zaman eskisini sakliyorum belki yedek lazim olur diye.. o saklanan yedek bozulur mu sizce kullanılmayinca sorun olur mu
S_x_w kirmizibasliklikiz_ Emzik paketlerinde yazar genelde 4-6 hafta arası değiştirin diye..her ay değiştiriyorum ve eskiyi bir daha kullanmıyorum..emziği de yedekli kullanıyorum bu arada
Mirka8696 kirmizibasliklikiz_ yoo bozulmaz niye bozulsun kullanmadan once kaynatırsınız kullanırsınız. Benim kizim sadece uyurken kullandığı icin emzik cabuk deforme olmuyor ben 3 ayda degistiriyorum
Edibeglsvr kirmizibasliklikiz_ ben bu işi hiç anlamıyorum valla 2 ayda bir değiştirin diyorlar ama nerdeyse 6.7 ay ağzında aynı emziği tutan çocuklar görüyorum 😃
kirmizibasliklikiz_ S_x_w yani eski dedigim oyle anlik yenisi alinana kadar dursun diye sakladim ama suan versem sorun olur mu acaba
Mirka8696 kirmizibasliklikiz_ ben bibs kullanıyorum. Ucu yuvarlak yani sanirim damaksiz oluyor. Cok çeşit denedim 5. Olarak bu emziği beğendi bebegim🤷♀️😁
Haydinn kirmizibasliklikiz_ canım damaksızla da devam edebilirsin ama 1 yaşından sonra pek önerilmiyor diş çene yapısını bozabiliyormuş bilgin olsun
kirmizibasliklikiz_ Edibeglsvr ya aynen aslinda bizimkilerde kullansa kullanir mis gibi yeni emzik 😂 ama yine de 2 ayda bir degisiyorum
Haydinn kirmizibasliklikiz_ ben we baby damaklı kullanıyorum ama benim kızımda keyfi isterse alıyor günde 1 saat tutmuyordur belkide😂
kirmizibasliklikiz_ Haydinn ay ne güzel ya darisi bizimkilerin basina emzik olmadan nefes bile almak istemiyolar 😂
Deletedmom5284 kirmizibasliklikiz_ 2 ayda bi değişiyorum bende eskilerden ilk emziğini saklıyorum, aldığım emzikten 2 tane alıyorum genelde yedek olarak