Elifhfsa Kızlar 38 bebegm var boğaz hiriltisu var devlete götürdum onemsemedi hiç normal diyip yolladı ama aklıma çok yakılıyor yaşayan var mi özele götuecem artık kafama çok takıyorum
Sdnrst Elifhfsa olur canım benim oğlumdada vardı mama kullaniyorsan bir iki çay kaşığı su ver geçer ben götürdüm antibiyotik vermişti kullanmadim kendiliğinden geçti kuruluk yapıyordur boğazı
[silindi] Elifhfsa normal canım hiç kafana takma hasta olsa belli eder zaten bizde de hep oluyor o 3-4 tane dr gördü ve normal dedi şuan 3 aylığız diş etleri kabardığı için böyleymiş
Wyz Elifhfsa bir tanidigimizin bebeginde dogdugundan beri hırıltı vardı doktor bazı bebeklerin gırtlağı doğduktan sonra gelişir 6 aya kadar kendiliğinden geçer demis ama sizinki nasıl neyden kaynaklı bilemedim
Elifhfsa Sdnrst yok canım bir kaç kez vermiştim bayadir vermiyon sdce anne sütü veriyorum ama aklıma takıldı inş geçer
Sdnrst Elifhfsa bende sadece 3 hafta kullandım sütüm gelince emzirdim ama o üç hafta içerisinde oldu su vermelisiniz ama sen bilirsin