Dertbitmez Selam kızlar, kızım kızım 3 ay 17 günlük. Ve iki gündür öksürüyordu ve hırıltısı vardı, hastaneye götürdüm bronşit olmuş dedi doktor. Bebeği bronşit olup iyileşen var mı? Ne ilaç verdiniz, Korkuyorum ya asıtıma çevirirse?
ftmgz Dertbitmez Benim kızıma da bu teşhis kondu yaklaşık 15 gündür hırıltı öksürük hapşırık ara ara oldu devam etti antibiyotik kullandık bir de şurup vermişti doktorumuz şu an hırıltısı aşırı yok ama tamamen geçmiş değil buhar makinesi aldık eve ventolinle hava veriyorum. Sırtına ve göğsüne Bez koyup sık sık değiştiriyorum şu an sürecimiz devam ediyor gibi umarım sizinki daha kısa sürer
Nejlavrl Dertbitmez bizimde on gundur ayni sikayetler var bronslarin hemen uzerine kadar gelmis dedi akcigerde hafif hirilti var dedi damla verdi surup verdi burun spreyi verdi bizimde 3 bucuk aylik 5 gun sonra kontrolumuz var
Dertbitmez ftmgz size de geçmiş olsun. Bize de buhar makinesi aldırttı. İki gün oldu. Ama sanki bir şeye yaramıyor gibi. O yüzden başka ne gibi tedavi uygulanabilir merak ettim. Bi de bu süreçte başını yıkadınız mı ? Ben de tereddütteyim yıkayıp yıkamamakta.
ftmgz Dertbitmez tabi duş aldırıyorum rahatlıyor uzun sürecek sanırım bu süreç sık sık sırtına göğsüne kumaş koyun atlatacaklar inşallah
Nejlavrl Nejlavrl bizde burnunu yikiyoruz spreyi sıkıyoruz soguk buhar makinasini tutuyorum sonra bi on bes dk ilaclari kullniyoruz bakalim