Zeynep-almila Merhaba kızlar bebeğim küçük diye ertelenmiştim aşıyı ana şuan 5 ay 10 günlük olduk salı günü randevu aldım sormak istediğim etraftan tabiki herkes birşey diyor aşı konusunda kafam allak bullak oldu 🙄 aşıdan sonra 2-3 saat emzirme diyende var aşıdan sonra o sütünü sağ dök onu emzirme diyende aşı olan anneler siz nasıl yaptınız ?
PrensesimEla Zeynep-almila iki dozda biontech oldum aşıyı vuran hemşire ilk 3 saat emzirme ilk sütü de sağ dedi o şekilde yaptım bende. Bir sorun olmadı
AyLinaTekn Zeynep-almila olmadan önce doktoruma danıştım 4 saat bekle emzirme o sütü sağ at verme bebişe demişti aşıyı olduğum hastanedeki hemşireye sorduğumda ise en az dört saat bizim doktorlarımız 6 saat bekleyin diyorlar dedi BEn 4 saat bekleyip saĞıp attım öyle emzirdim
Vivalaarya Zeynep-almila Benim kızımın kırkı çıkmamıştı aşı olduktan 10 dk sonra emzirdim. Aşıyı ilaç gibi düşünmeyin 🌸
Sare_neva34 Zeynep-almila bende 1 dozu oldum hemen emzire bilirsin sorun olmaz dediler bende direk emzirdim bı sıkıntı yaşamadım
Asolsu Bende biontech oldum, aşıyı yapan kişi 2 saat emzirme ara ara da sütü sağ ve dök süt yenilensin demişti. O yüzden 2 saat beklemek zorunda kaldık, biz bilmediğimizden zorlandık. Bence gitmeden sütünden sağ hazırda bulunsun acıkırsa verirsin
Ecitahhh Zeynep-almila sağlık çalışaniyim bı çok araştırma yaptım Nisan ayinda ilk aşımı oldum ve emzirdim çok şükür bı sorunumuz olmadı bı çok uzman da emzirin sagmaniza gerek yok diyor bebege de antikor geçiyor