Arzumca344 Merhaba! 27 gunluk ilk defa Sab simplex verdim 5 damla s-ö-a sürekli ıkınıyor tükürüyor gibi yapıyor normalmi yanetkimi yaptı damla sayısındamı sıkıntı var vermiyimmi ben anlamadım biogaiada veriyorum günde 5 damla🧐
3MelekAnnesi3 Arzumca344 valla gaza damla pek fayda etmiyor cnm sadece anlık rahatlatma sonra yine gazlı bebek devam sen emziriyorsan bol bol kimyon tüket oda Bi nebze iyi geliyor 3 4 ay sabırlı olcan sonra bitiyor gaz olayı🥰
alimeninannesi Arzumca344 Sab Simplex Prospektüs’ün de süt çocuklarına emzirmeden veya mamadan önce 15 damla verilmelidir yazıyor. Az vermişsiniz. Bio Gaia ise 5 damla emzirme veya mamadan önce.
Ozgeakah Arzumca344 sab çok etkili bi gaz damlası değil nurse harveys çok güzel onu kullan sabah akşam 8 damla kullanıyorum memnunum
alimeninannesi Arzumca344 eğer yutamıyorsa şırınga ile verin. Veya çay kaşığı. Egzersiz yaptırın bacaklar aşağı yukarı gaz çıkarma pozisyonları oluşturun bebeğinize. Karnını aşağı doğru ovalayın nazikçe.
Nejlavrl Arzumca344 bizede yapti hic iyi gelmedi cocuk icince basliyordu kivranmaya probiyotikte iyi gelmedi doktorumuz degistirdi gaz ilacini biraktim ben