Eliiifffff Kızım bugün 3aylık oldu 2 3 gündür doğru düzgün mama içmiyor bu saat oldu uykuya tam dalamadı. Tam uyudu diyorum 10 dakika sonra ağlayarak uyanıyor çok huzursuz. Sizce neden?
Mom626272 Eliiifffff benımkıde bugun tam 3 aylık ben 20 gundur çekiyorum yemiyo emmiyo piskolojim pert
Mefeannesi Eliiifffff 3ay 17 günlüğüz mama yı çok zor yiyor uyumuyor uyusa hemen kalkıyor sürekli ağlama kucak istiyor
Gamze00777 Eliiifffff benimde bebeğim 3 aylık yemiyor çok zorluyorum azar azar bitiriyor mamayı. Sanırım normal
Sev63 Benim de 3 ay 10 günlük 2-3 gündür yememeye başladı, zaten emmiyordu mama veriyordum, onu da iyiden iyiyye bırakıyor. Dpktor ayına göre kilosu geri dedi. Ne olur bişey döyleyin çıldıracağım, düzelir mi bu durum
Kedidirokedi Sev63 düzelir bu aylarda meme ve biberon reddi oluyor benimde kızım 4 aylık olacak hepsini yaşadım huzursuzluk var atak haftamızdayız çok uzun sürüyor bu büyüme atağı
Gamze00777 Sev63 düzelir inşallah. Bizim yapacağımız tek şey sabırla o biberonu bitirttirmek. Ben vazgeçmiyorum gerekirse 1 saatte yediriyorum ama asla pes etme öyle öyle olacak
Kedidirokedi Sev63 çoğunluk anne sütü alıyor doymadığında veriyorum ama memeyide biberonuda ayakta hafif sallar pozisyonda ya da evin içinde gezinerek verebilirsiniz benim kızım oturduğumda çıldırıyordu resmen çok ağlıyordu hareket ederek dikkatini dağıtın