Derin16 Hanımlar mide küçültme ameliyatı olmaya karar verdim doktor araştırıyorum buldum bı kaç tane devlet hastanelerinde de yapılıyormuş bilen varmı hangi hastane dokror istanbul da varmı
[silindi] Derin16 denizli de çok meşhur prof var üniversite hastanesinde, çokta uzman. Obez sınırında isen,10 bin civarı alıyor.değilsen 20 binlerdeydi sanırım.benim arkadaşım oldu,sorunsuz şekilde.umarım orda da bulursun.
Derin16 Yelizr1 İnsülin direnci polikistik var kilo vermekte normal şartlarda çok zorlanıyorum devlet bulamadım özeldede çok para istiyorlar
Gizoooo Derin16 pendik eğitim araştırmada yapıyorlar ama çok çok kilosu olana yapıyorlarmış. Bir bak istersen canım. Birde Elazığda bir doktor vardı 2 yıl önce 7000tliydi şimdi ne kadar olmuştur bilmiyorum bir arkadaşım oraya gidip ameliyat olmuştu
Derin16 Gizoooo Keske 7 bin lira olsa 17 bin en düşük fiyat şuanda Pendik eğitim araştırma ya bı sorayım vücut kitle endeksi 40 üzeri yapiyolar benim ohooo baya yüksek çok teşekkür ler🙏
Derin16 [silindi] teşekkürler inşallah 🙏Sağlık çok önemli gerçekten kilonun verdiği yaşam zorluklarını anlatamam
[silindi] [silindi] Derin16 tahmin edebiliyorum kuzu, hamilelikte 90 a varmıştım. Belimin ağrısı,merdiven çıkamamak, eğilememk, çok terlemek.İnşallah bir an önce sağlıklı görünüme geçersiniz.
zeyzey77 Derin16 Yalova Atakent Hastanesi’nde tam emin değilim ama yanlış hatırlamıyorsam 10 bin lira mi neydi sorun isterseniz Pendikle arasi da çok kisa 4 gece hastanede kalıyorsun bir de