Nisaninannesiii halaycibasi artmayinca artimiyor cnm denemediğim yol kalmadı ama sütüm halen bebeğime az geliyor saatlerce emmesine rağmen
Kirpigiller halaycibasi kuru dut,çiğ badem,tahin helvası,sütlaç ben bunları yiyince fark görüyorum birazcık bide günde en az 3 litre su şart .
halaycibasi Prenses-annesi1 yapıyorum hepsini ama yok malesef. Aslında vardı ama stresli bi döneme girdim sanırım dinlenemiyorum da onda mı acaba ya çok üzülüyorum
Kirpigiller Ayazz54 ya gerçekten farkı oluyor mu ben çok eskiden diyet yaparken tiksindim yemedim bı daha şuan neyle nasıl tuketsem bilmiyorum
Aryaa1309 Benim de sütüm azdı. Çocuk doktorumuz humana’nın emziren anneler için olan çayından önerdi. Günde 2 fincan ondan ve bol bol su İle sütüm arttı Çok şükür 🙏🏻 ❤️
Gizoooo halaycibasi canım ilk önce psikolojin iyi olsun. Bol bol su iç birde motilium diye bir mide ilacı var yan etkisi süt yapıyor onu al sabah öğlen akşam yemekten hemen sonra 2 şer tane içiyorsun. bana koç hastanesinde çocuk doktoru vermişti
halaycibasi Gizoooo psikolojik olarak zorlu bi sğreç geçirdim sanırım o sebep oldu. Geri gelsin istiyorum 😢
Kirpigiller halaycibasi kurudut sevmem ama zorladım gerçekten fark ediyormuş doktorum önermişti.Ha bide stresten uzak durmalısınız çok önemli . Direk sonuç almak isterseniz damla kullanın bestlak genel olarak olumlu sonuç veriyor hep
Gizoooo halaycibasi ilacı dene canım benim o sayede artmıştı ama ben emziremiyordum sağıyordum sonra yapamadım bıraktım bol bol emzir
Aryaa1309 halaycibasi 2 çeşit var humana still tea bunu gündüz içiyorum. Bir de humana rezene ve kimyonlusu var bunu da akşam yemekten sonra içiyorum. 😊
halaycibasi Kirpigiller bende hç sevmiyorum ama süt olsun diye daha sevmediğim neler yedim onu da yerim ☺️ Çok teşekkür ederim canım