Zuhal1414 Eyllull nasıl ilerlediniz gece kalktığında veya çok kalkıyormuydu ne biliyim beni görmediği zaman falan ne yapar acaba 11 aylık
Eyllull Zuhal1414 şuan kızım 11 aylık geceleri bazen çok uyanıyor bazen az uyanıyor bazen emip uyuyor bazen yanıma alıyorum geri uykuya dalmadığında özellikle diş ve hastalık döneminde ben her sesini duyduğum için sorun yaşamadım oda alıştı zaten küçükten beri odasında olduğu için
AliKuzey12 Once buyuk besigine alıstırdım bir sure yanında yerde yatmıstım odasında, sonra kend odama geçtim zaten odalar yan yana duymakta sıkıntı yok 4 bucuk aylıktı odaları ayırdıgımda
Zuhal1414 AliKuzey12 nasıl yapıcam bilmiyorum gece çok sık kalkıyor bir de büyüdü artık sorun olur mu acaba
Birdenizhikayesi Zuhal1414 aynı sorun bende de var gece çok sık uyanıyo odalar karşılıklı bi de duymam diye çok korkuyorum 8 aylık oldu hala ayıramadım
Zuhal1414 Eyllull benim asıl merak ettiğim birden hop diğer odaya mı alcam gece korkar mı beni göremeyince duyabilir miyim kafamda deli sorular
Eyllull Zuhal1414 ana yanı beşiği gibi olanı kullanıyoruz. öteki yatağından düşebilir gece 2 si odasında duruyor