Beyzaa12345 Bebeğim doğduğunda gözleri koyu mavi idi. Şimdi yeşile kaydı biraz. Tekrar mavi olur mu örneği var mı yardımcı olursanız sevinirim 😄
BuseCan Beyzaa12345 mavi gözleri şimdi kahve oldu 😂 6 yaşında göz rengi oturur diyorlar N kadar doğru bilmem 🙈
Zlg Beyzaa12345 kaç aylik bizim.abimizde.oyleydi.ela.oldu simdi.kizimda masmaviydi yeşile döndü bakalm.yasina kadar belli.olur ne renk.olacagi ama ela olacak gibi gorunuyor
BuzluKahve Beyzaa12345 kızımın göz renginden sonra her seye inanirim. Dodugunda her bebek gibi maviydi. Hatta 1 yaşına kadar maviydi. Sonra ela oldu sonra kahve. 8 yaşından sonra tekrar açıldı. Simdi ela yesil arası.
Woody simiyyy kaç aylıkken dönmüştü acaba 18 aylık Döner mi bundan sonra. Hala emin değilim 😀 @Yeniannecik
Beyzaa12345 simiyyy aynen ama benim bebek aynı ben babası esmer kahverengi gözlü babaya hiç benzemiyor aynı ben
simiyyy Woody çocuğu gördüğümde beş altı aylık falandı sonra üç yaşında gördüm annesine bu çocuk mavi gözlü değil miydi ya yanlış mı hatırlıyorum demiştim yok döndü demişti ama vaktini söylemedi
Yeniannecik Woody dönebilir onun kızı 3 4 yaşında falandı menekşe rengi gözleri vardı çok güzeldi yavaş yavaş kahveye dönmüş
Zlg Beyzaa12345 1yasa kadar donuyor 1yasdsn sonra ne renk.olacagi belli.oluyir bana da 6ay demişlerdi ama 1yil diyen cok olmuştu ve aynen öyle 1yasda mavi olan gözlerimiz yavas yavas alaya dondu
Drykrm Her yeni doğanın gözleri koyu mavi gibi olur sonradan kendi rengine döner, maviden başka renge dönen göz sonradan mavi olmaz sanıyorum
Tdof26 Beyzaa12345 valla bende sendenim ozaman 😅 bizimde maviydi şimdi bana yeşil gibi geliyo. Benim eşimin gözleri 9 aya kadar maviymiş şuanda Ela gibi bişey 🥲
_elmaliturtam Beyzaa12345 hiç sanmam. Benim kızımın maviydi yeşile döndü. Ama yeşilden maviye hiç görmedim 😂