01_idilim Kızlar bebeğim 24 günlük yüzünde çoğalan küçük sivilceler çıkıyor bepantholun onarıcı bakım merhemi iyi gelir mii???
Haydinn 01_idilim beyaz mı ucu canım benim bebişte de vardı birşey sürme kendiliğinden geçiyor sütün yaradığını gösterirmiş ebe söylemişti
Esrams 01_idilim kalın giydiriyor olabilirsin isilik olmuş olabilir boyd bi kat takım çorap üstüne sadece yelek giydir bende bebeğime kalın giydirdim yüzü dediğin gibi oldu doktorum çok giydirmişssin dedi dikkat ettim hemen geçti
Haydinn 01_idilim geçmiş olsun canım sen bi sağlık ocağına ve ya acile göster öyle kullan yüzüne birşey derim
01_idilim Esrams çok kalın giydirmiyorum aslında ama battaniyeyle gece iyi sarmam gerekiyor bulunduğum il çok soğuk.
Esrams 01_idilim anladım tabi ortamı bilemediğim için anca tahmin yürütüp yorum yapıyoruz bi doktora gösterirsen en sağlıklısı olacaktır tavsiye ile verilen ilaçları kullanma derim çünkü her bebek parmak izi gibidir her bebeğe herşey fayda etmeyebilir inşallah biran önce toparlarsınız sevgiler
Ssssraa Ne olduğunu tam olarak bilemeyiz ki en fazla tahminde bulunuruz bu sebepten kimse şunu kullan bunu kullan diyemez en sağlıklısı hekime göstermek olacaktır belki de müdahale gerektirmeyen bir şey.