Ada-Uras-Asya Beyzacoskunnn aşırı dökülüyor kel kalıcam wallahi 5 ay oldu doğum yapalı çözümü olan gelsin lütfen
Nslhntkn Beyzacoskunnn inanılmaz dökülüyor tutam tutam şampuanlarken ayrı tararken ayrı tahlil yaptırdım herşeyim normal cıktı ama doktor çinko yazdı ve eczaneden şampuan aldım bakalım henüz yeni basladım henüz bi dökülmede azalma göremedim saçımın yarısı gitti
Beyzacoskunnn Ada-Uras-Asya tutam tutam dökülüyor ya yıkarken ayrı tararken ap ayrı gezerken zaten evin heryerinde çocuğun üstünde bile oluyor bazen
aggubebek 10 aydan yazıyorum hala avuç avuç ama dökülen yerlerden sanki jiletle kesmişim de çıkmış gibi bebek saçlarım çıktı kendiliğinden, bence emzirme ile alakalı dışardan birşey yaparak düzeleceğine inanmıyor şahsen ben. 😏
Egemahir Evet hemde fazlasıyla döküldü öyle böyle değil hatta agladım bile niye bu kadar dökülüyor diye 6 aya kadar devam etti sonra birden kendiliğinden durdu hiç bişey de yapmadım şimdi o kadar çok küçük küçük saçlarım var ki yani kendiliğinden durur Bi zaman sonra merak etme