dml2703 Kızlar siz de Demir damlası kullanıyor musun bize sağlık olacagindaki ebemiz 1 yaşına kadar kullanılacak dedi .Kullandığımız kırmızı renkte bir damla kolay veremiyorum hemen damlamiyor siz de kullanıyorsanız eğer hangilerini kullanıyorsunuz ☺️
Bluesge dml2703 tabiki de doktor soylemeli. Biz sadece marka veriyoruz. Demir cok onemli bir element. Kafamıza göre veremeyiz.
dml2703 Ahsenimveben sizin kendi tercihiniz mi yoksa doktor onaylı mi ? En çok bunu merak ediyorum yaa😁
Ahsenimveben dml2703 benim.tercihim ama devletteki çocuk dr.na da dedim bunu kullanıyorum bir şey demedi.memnunum yani
dml2703 Egeanul yaaa bu kontrolde özellikle bunu danisicam uygun görürse değiştirsin ya damlamiyor bile şişesi de dandik😤
Ahsenimveben Ahsenimveben hatta daha cok etki.etmesi için.ac karna ver üstüne emilimini artırması için limonata tarzı asitli şey damladan sonra vermemi önerdi 1.saat.sonra emsin veya yesi. Dedi dr. Muz
Nilunas dml2703 teşekkür ederim🥰kızım küvezdeyken ferrum istediler orda vermişler taburcu olunca doktor kullanma şimdilik diye geçiştirdi 2 aylık olcak geç mi kaldık acaba dedim🤗