Yorgunbirannee Zor nefes aliyor burun hiriltisi da var evde nasil bir cözum bulabilirim uyuyamiyor dogru duzgun yardim edin lutfenn…😔
MerAlpp Yorgunbirannee yattığı odaya kendine yakın olacak şekilde soğanı 4 e bölüp koyabilirsiniz..burun tıkanıklığına çok iyi geliyor.
MelekAnnesii Yorgunbirannee yarim soğana karanfil batırıp koyabilirsiniz.. serum fizyolojik ile burnunu açabilirsiniz cok geçmiş olsun.. hiriltisi falan da varsa bi doktora mutlaka danışın
Yigitim12mart Yorgunbirannee ayni durum bendede var canim serum fizyolojik kullaniyorum ama ne fayda uyuyamiyor
CubukKraker Yorgunbirannee fizyolojik serumla burnunu açın.. bide soğan mı koyun yakınına diyorlardı ne tam hatırlayamadım internetten bakın çok geçmiş olsun ama fizyolojik serumla açarsanız rahatlar.
Yorgunbirannee Hilalsuvat CubukKraker Yigitim12mart MelekAnnesii MerAlpp cokk tesekkur ediyorum hepinize yardimci oldugunuz icinn Allah razi olsun hepinizdenn😍😍😍
Hilalsuvat Yorgunbirannee bemim kız biraz daha büyük 16 ayda ben burun spreyi sıktıktan sonra aspiratörle temizliyorum. Bu okyanus suyu olanlardan. Serum fizyolojikte aynı işi görüyor. Ama bikaç gün sürüyor. Geniz akıntısından dolayı öksürükte olabiliyor bazen. O zaman da bisolnatür kullanıyorum.
Gizemmm98 Yorgunbirannee kesinlikle coldmix damla al hemen yattığı yere elbisesinin yakasına damlat benim bebeğim 6 aylık orta kulak iltihabı oldu burun tıkanıklığı yüzünden o damla beni kurtardı şükür şimdi tıkanmıyo