Zelisskk momtgb0676 normali bilmiyorum ama sezaryan da kesin kalıyor 😅 normal doğum yapıcaksanız korse kullanın bence
minecobaan momtgb0676 bende kaldı biraz ama kesinlikle korse kullan doktoruna danışıp ben sıcak diye kullanmadım çok pişmanım
pikacuu momtgb0676 Muhakkak korse takıp düzenli beslenip kilo verin göbek falan kalmaz. Çok pişöanım korse takmadığıma. Aldım ama rahatsız ediyor diye takmamıştım pişmanım
AliKuzey12 Normal dogum yaptım tabiki var göbek ama sezeryanda daha fazla kalıyor sanırım arkadaslarımd gördüğüm benim abartı durmayan sekilde var bide ben fazla kilo almıstım suan 10 kilo fazlamda var oda gitse sanırım hiç olmayacak
momtgb0676 pikacuu bende aldım ama çok düzenli kullanamadım 3 aylık oldu bebeğim artık çok geç değil mi
Zelisskk momtgb0676 normal doğumda çok kalmıyor yinr ama sezeryanda kalıyor ya nasıl gidicek bilmiyorum 😒
alinaannee momtgb0676 Asla geç değil bol su iç bunu alışkanlık yap hayatında korseyi de uzun bir süre tak o bile fayda eder güven bana🌸
pikacuu momtgb0676 Geç değil bence cnm göbeğini toparlar en azından sarkmasına izin vermez. 24 kilo verdim ama sezaryen göbeğim duruyor malesef eritemedim onu. Sana tavsiyem tak 2 ay dursun üzerinde.
pamuk-prensesim momtgb0676 normal doğum yaptım doğumun ertesi günü korse takmaya başladım göbeğim hiç kalmadı
simgesell Sezeryan doğum yaptım. Doktorum korse önerdi 7 gün sonra tak dedi taktım bende göbek kalmadı göbeğim zaten yoktu o yüzden mi yoksa korse gerçekten etki etti mi bilmiyorum
alinaannee momtgb0676 canım benim vücut yapısı ile ilgili normal Doğum yaptım göbeğim dümdüz ama kırkım çıkana kadar korse taktım çok şükür çatlağım da yok🥳 Yani biraz vücut yapısı biraz da bakım❤️
momtgb0676 alinaannee benimde çatlağım yok aman aman göbeğim de yok ama eskiden dümdüzdü yine olmazsa diye çok korkuyorum diyet yapasım var sütüm zaten az yapamıyorum
momtgb0676 pamuk-prensesim benim doktorum korseye çok karşıydı. Karın kaslarını tembelleştirdiğini söyledi o yüzden takmak konusunda arada kaldım