Feyza10 Kızlar molfix pure and soft kullanıyorduk ama migros ve carrefoursa da 3 numara bulamadığımız için eşim de denemek amaçlı bu bezi almış aranızda kullanıp memnun kalanlar var mı
Mariacanel Feyza10 bimden alıyorum memnunum sıkıntı yaşamadım 5. Ayından beri kullanıyorum 15 aylık olduk
Aselbuk Feyza10 2 yil kullandigim dogdugun andan beri simdi nasipse 2 cinede kullanicam cok memnun kaldim pisik flnda yapmadi
Busra7125 Feyza10 ben oğlum 1 yaşına geçince bu bezi almıştım bende iki sleepy kullandim sizdirma baslayinca Molfix aldim elimde bez bitti siparişim gelmeyince altimdaki bimden almıştım o o kadar memnun kaldim ki 6 aydir kullaniyoz ben çok sevdim
Saziyersin Deneme amaçlı kullandim bir iki tane o bile anında pişik yapti bize bide kişiye göre değişir ama ben kalitesini de pek beğenmedim baby turco kullanırız ama İnternet almak zorunda olduğum için minies e geçtik gayet memnunum yapısı cok guzel
tugcemurat ben prima ile basladim ama cok pahali oldugu icin denemek amacli almistim pisik yapmadi o yuzden kullanmaya devam ediyorum memnunum
Mali48 Feyza10 ben kullandım bez sizdiriyor kıyafeti islaniyordj bidaha almadik migrosun minies bezini tavsiye ederim
[silindi] Kizim 15 aylik memnunum. Genelde pek sızdırma falan yapmaz bazen altını biraz geç alınca sıkıntı oluyor