Biberon tutmuyor 3.5 aylık bebeğim işe baslıycam ek gıda ver dedi doktor kilo almıyorda ama biberon tutmuyor nasıl yapacagımı bilmiyorum yardım edin???
Kemalasaf hangi biberonu kullanıyorsunuz. Ben chicco naturel feeling kullanıyorum çok rahat aldı. Memeye benzer bir yapısı var gazda engelliyor. Biberon kaynaklı olabilir. Bide anne sütümü veriyorsun biberonla mama mı? Mamaysa belki mamayı sevmemiştir.
Kemalasaf Avent dene canım bi ayn
Kemalasaf farklı biberon dene canım ben avent kullanıyorum aynı anne göğüs ucu gibi. Mesela bizde emzik almıyoruz evde 20 tane emzik oldu ama almadılar mı almıyorlar onu anladım .inşallah alır 🙏
Kemalasaf pes etme cnm sonunda alır aç yani başka yol yok💕
Kemalasaf bebeğiniz sizi emerken ağzından memeyi çıkarın ve göğüs ucunuzun aldığı şekle bakın ona göre biberon seçin. Ben önce avent aldım ardından dr browns ikisini de beğenmedi sonra bir baktım benim göğüs ucuma en çok benzeyen lansinoh onu aldım ve çok güzel kullanıyor
Tutar ısrarcı olun pes etmeyin aç sonuçta illaki kabul edicek
Mehmetalp event lanısoh dr brawn bavbe mee 4 bironumuz oldu işr baslıycam zaten süyüm yetmiyor bir bucuk aydır kiloda almıyor doktor mama baslıycaz dedi ama mama veremiyorum biberonsuz
Gurbettebianne Benimkide emzik aldı ama doktor verme dedi diye ben vermıyorum oyuzden en güzelini yapmış bebek
Gurbettebianne onuda sevmedi😞
Alistırmak için biberonlar var canım küçük bi dene isstersen
MiracAlpinannesi hangi marka alısana kadar devam
Bizimde almadı başlarda, 3 hafta boyunca denemeler sonucu avent i aldı, 5 aylıktı
Kmledncr bir aydır çabalıyoruz ama inat diliyle itiyor eliyle itiyor çok k fena
Yenianne 1,5 ay emdi sonra bıraktı canım . Doktor hemşire ve emmesin daha iyi diyenler var banada ama ben ısrarla denedim . Çünkü bu defa beni kullanıyor yalancı emzik yerine o biraz zor oluyor ve memede uyuyor 🤷♀️ Her yerde benden istiyor 😀
Gurbettebianne O konuda haklısın canım bende ona şöle cozum buldum dışarda veriyorum evde hiç vermiyorum yalancı emzıgı ama kullansınlar bizi ya bugunlerde cabucak gececek hızlı bşr şekılde öle ümit edelim😬
Yenianne öyle tabi canım artık nerde olursa bende açıp veriyorum alıştık 😊
Kemalasaf benimkide tutmuyor çay kaşığıyla veriyorum zorda kalınca mecbur
Kemalasaf çok zor hakikaten. Chicco da deneyin isterseniz. Umarım kabul eder birini.